Schilderwerk

Schilderwerk brengt een mooi en duurzaam eindresultaat aan uw woning of bedrijf. Onze vakmensen zijn bewust van kwaliteit en gespecialiseerd in verftechnieken.

Wij bieden u advies over de materialen, kleuren en technieken die passen bij uw woning of bedrijf. Door het vakkundig uitvoeren van uw schilderwerk bent u weer voor lange tijd voorzien van een resultaat dat er mag zijn.

Binnenschilderwerk

Het schilderwerk binnen uw woning of bedrijf vormt de basis van uw interieur. Met nieuw of goed onderhouden schilderwerk geniet u iedere dag van een mooi en verzorgd interieur.

Buitenschilderwerk

Goed en verzorgd schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning of bedrijf ziet er niet alleen mooi uit, maar beschermt ook de gevel, kozijnen en andere onderdelen tegen de slechte weersomstandigheden.

Onderhoud

Wij verzorgen graag het onderhoud van uw schilderwerk en adviseren u op basis van een meerjarenplan. Zo bent u verzekerd van een mooi en blijvend resultaat.

Sigma en Sikkens

Kwaliteit is belangrijk voor het resultaat en behoud van uw schilderwerk. Wij werken met Sigma en Sikkens en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op om te weten hoe wij úw wens kunnen vervullen.

Neem contact op